Expres

CJ Brașov, în ședință extraordinară. Salarii și investiții pe ordinea de zi

CJ Brașov, în ședință extraordinară. Salarii și investiții pe ordinea de zi. Aleșii județeni au fost convocați de către Todorică Șerban, președintele CJ Brașov, pentru o ședință de plen extraordinară ce va avea loc astăzi, de la ora 11.00, în format de videoconferință pe platforma Zoom.

Pe ordinea de zi se află 14 proiecte de hotărâre, printre care cel privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier județean al domnului Rad Lucian-Eugen, ca urmare a demisiei (detalii aici).
Alte proiecte vizează stabilirea salariilor de bază pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Brașov, din cadrul Direcţiei Judeţene Comunitare de Evidenţă a Persoanelor, din cadrul aparatului de specialitate al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, pentru personalul contractual din cadrul Serviciului Public Judeţean Salvamont și al Serviciului Public Judeţean de Protecţie a Plantelor.
Totodată, urmează să fie aprobate documentații de avizare a lucrărilor de intervenții, a indicatorilor tehnico-economici și a devizului general și documentații tehnico-economice faza DALI pentru mai multe obiective de investiții din județ.
Pe lista de propuneri se află și rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli al județului Brașov și a listelor de investiții aferente, bugetul instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii al Unității de Asistență Medico-Socială de Pneumoftiziologie Sânpetru, pe anul 2023.

Ordinea de zi și documentația aferentă proiectelor de hotărâre poate fi găsite aici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button