Expres

Circulaţia mai multor trenuri, inclusiv de pe ruta Galaţi – Braşov, afectată de ploile abundente

 

Ploile abundente din ultimele ore au inundat macazurile, afectând astfel circulaţia trenurilor spre şi dinspre Galați. Potrivit unui comunicat remis de CFR Călători, în această dimineaţă a fost afectată circulaţia următoarelor opt garnituri:

IR 1772, Galați – București Nord
IR 1732, Galați– Brașov
IR 1831, Galați–Cluj
R 7360, Galați – Buzău
R 7566, Galați – Mărășești
R 11072, Galați– București Nord
R 7002, Galați–București
R 7568, Galați – Mărășești

„Recomandăm pasagerilor ca, înainte de călătorie, să se informeze despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească. Informaţii în timp real despre situaţia circulației trenurilor pot fi găsite pe http://cfr.ro/index.php/cauta-tren, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (trafic intern), sau să se adreseze personalului nostru din stații. Numerele de telefon de la stațiile CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Informații telefonice.”, se menţionează în comunicatul remis de CFR Călători.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat. Detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Tarife în ţară.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button