Ciocolata România (Ciocoliva) – alternativa la Ciocolata Dubai / Care sunt ingredientele și ce Chef a realizat preparatul
Ciocolata România (Ciocoliva) – alternativa la Ciocolata Dubai.
Preparatul românesc este unul delicios, poate mai mult ca rivalul său din Emiratele Arabe Unite, care, însă, beneficiază de un marketing agresiv pe întreg mapamondul – Detalii, AICI.
Ciocolata România (Ciocoliva) – alternativa la Ciocolata Dubai
Ciocolata România – sau ciocoliva – are următoarele ingrediente: grâu fiert în unt, alune caramelizate,nuci pecan, pastă de caramel, bombonele de ciocolată, așa cum a destăinuit „mămica” produsului, Chef Dalia Păduraru, care a impresionat și în cadrul show-ului culinar de la Antena 1, Chefi la cuțite.
Dalia Păduraru este din Pașcani, fiind medaliată cu bronz la IKA Culinary Olympics cu echipa About Taste Academy.
Motto-ul său este: „Nu contează atât de mult ce faci în viață, ci câtă dragoste pui în ceea ce faci în viață”.
Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.