Expres

Cine sunt „MUȘCHETARII” lui Putin?! Despre PROTECȚIA președintelui Rusiei…

  • putin_5.jpg
 

După apelul unui senator american pentru ruși, să se debaraseze de președintele lor, Vladimir Putin, în contextul declanșării războiului din Ucraina (RĂZBOI ÎN UCRAINA. ZIUA A 13-A. UPDATE 1. Rușii pregătesc asaltul Kievului! Informațiile zilei…), un om de afaceri rus, care trăiește în California, a pus un premiu de un milion de dolari pentru prinderea omului nr. 1 de la Kremlin. 

Se știe, de la debutul invaziei rușilor în Ucraina, protecția lui Putin este serios întărită, gărzile sale de corp având „liber” să împuște orice persoană suspectă, care-i poate pune în pericol securitatea șefului.

Gărzile de corp ale lui Vladimir Putin sunt poreclite „mușchetarii”. Acestea fac parte din Serviciul Federal de Securitate, un grup de elită, care are circa 5.000 de membri. Respectivii trebuie să fie poligloți, să aibă între 1,75 și 1,90 metri și să cântărească maximum 90 de kilomgrame. Peste toate, trebuie să reziste la antrenamente fizice și psihice epuizante.

De asemenea, „mușchetarii” au obligația de a se îmbrăca lejer, vara neavând voie să transpire (iau pilule în acest sens), conform site-ului Russia Beyond.
 
Tot timpul e obligatoriu să aibă asupra lor arme SR-1 Vektor sau „Gyurza”. Sunt semiautomate, fabricate în Rusia și interzise în SUA. 
 
„Mușchetarii” lui Putin se retrag din Serviciul Federal de Securitate la vârsta de 35 de ani. Ei primesc câte un post administrativ de prim-plan și câte o parcelă de teren, generoasă, în suburbiile Moscovei. 
 
Una dintre cele mai mari temeri a lui Vladimir Putin este să moară otrăvit, de altfel o „specialitate” a rușilor. Astfel, el are de mai mulți ani echipe care-i „degustă” mâncarea, acestea fiind compuse din bucătari și medici. „Degustarea” nu se efectuează ca pe vremea romanilor, ci prin teste complexe de laborator.
 
Totodată, sunt informații că peste tot pe unde merge Vladimir Putin semnalul este bruiat. Prin urmare, e imposibil de a fi detonată o bombă de la distanță. În plus, președintele Rusiei este protejat de un convoi blindat, cu militari cu mitraliere AK-47, cu grenade antitanc și cu arme antiaeriene portabile. 
 
Liderul de la Kremlin ar apela și la o sosie, atunci când are ieșiri mai… riscante, precum vacanțele în sălbăticie petrecute în Siberia. 
 
Specialiștii și analiștii militari se întreabă de unde dirijează Vladimir Putin invazia din Ucraina. Nici o sursă nu poate da un răspuns sigur. Este știut, însă, că președintele are la dispoziție suficiente buncăre antinucleare unde să se adăpostească. S-a informat că el și-a trimis cele două fiice, Maria Vorontsova (36 de ani) și Katerina Tikhonova (35 de ani), într-un complex de buncăre din Siberia, acum câteva zile.
 
În urmă cu ani, Pentagonul semnalase enorme adăposturi antinucleare la circa 300 de metri adâncime, sub Moscova. Conform oficialilor americani, acestea pot adăposti până la 10.000 de persoane timp de mai multe luni. Unul s-ar afla sub Kremlin, altul sub Universitatea de Stat. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare