Expres

Cine este șeful Serviciului Județean Anticorupție Brașov, după concursul de ocupare a postului

Postul de șef al Serviciului Județean Anticorupție a fost la concurs. Rezultatul acestui concurs a fost făcut public la începutul lunii februarie, însă fără a fi oferit numele câștigătorului. Între timp, însă, au apărut modificări pe site-ul Direcției Generale Anticorupție. Astfel, dacă înaintea concursului apărea pe site că SJA Brașov era condus de comisar-şef de poliţie Marius Socol, în prezent scrie că „Serviciul Judeţean Anticorupţie Braşov este condus de comisar-şef de poliţie Ionuț CHIRIȚĂ”.


Serviciul Judeţean Anticorupţie Braşov desfăşoară activităţi de cercetare penală în lucrări penale, delegări ale unităţilor de Parchet şi Direcţiei Naţionale Anticorupţie, conform competenţelor conferite de lege, precum şi activităţi de primire a reclamaţiilor/petiţiilor cetăţenilor referitoare la acte sau fapte de corupţie săvârşite de personalul MAI.


Totodată, în cadrul activităţii de relaţii cu publicul desfăşoară activităţi de consiliere a persoanelor care sesizează Direcţia Generală Anticorupţie la nivelul judeţului Braşov, în conformitate cu programul de audienţe. Consilierea cetăţenilor are ca scop rezolvarea, în limitele competenţelor oferite de lege, a problemelor cu care aceştia se confruntă. Se vizează o consiliere corectă, obiectivă şi în spiritul legalităţii, fără a se aduce atingere drepturilor şi libertăţilor fundamentale.

Vezi și: Postul de șef al Serviciului Județean Anticorupție Brașov este scos la concurs

DGA, despre concursul pentru șefia Serviciului Județean Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button