Chefi la cuţite, la Braşov. Cei 4 chefi, impresionaţi de oraş. „Ce frumos e aici”. Gabi Tamaş a jurizat amuleta… „a doua zi după șpriț”

Chefi la cuţite a ajuns în Piaţa Sfatului din Braşov. Cei 4 chefi, Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki şi Ştefan Popescu au gătit în Piaţa Sfatului, iar preparatele au fost jurizate de braşoveanul Gabi Tamaş, amuleta având tema… „a doua zi după șpriț”. Episodul filmat în primăvară a fost difuzat în această seară la Antena 1.

Chefi la cuţite, la Braşov. Cei 4 chefi, impresionaţi de oraş. „Ce frumos e aici”
Chefi la cuţite, la Braşov. Chefii au fost impresionaţi de oraş şi de oamenii de aici.
„Cât este de frumos Braşovul”, a spus chef Richard Abou Zaki.
„Atmosfera în Piaţa Sfatului este de vis, este o atmosferă vie. Asta vine de la oameni, care sunt foarte frumoşi, iubitori, relaxaţi”, a menţionat şi chef Orlando Zaharia.
„În nici o parte din ţară nu am avut o aşa primire cum am avut la Braşov. M-aş întoarce oricând”, a precizat chef Alexandru Sautner.
În ceea ce priveşte amuleta, aceasta a ajuns la chef Ştefan Popescu, cel care a gătit o tocaniţă de miel.

„Asta mănânc eu, de obicei, după o noapte pierdută”, a spus Gabi Tamaş.
„Bine, mă, Gabi, 3 puncte pentru chiftelele mele, care erau aşa de gustoase. Te-am hrănit atâţia ani, am avut grijă de tine, nu ţi-a lipsit nimic, am crezut că suntem prieteni. Mă puneai să îţi fac pizza şi paste la 12 noaptea şi îţi făceam. Şi acum îmi dai 3 puncte. O dată ai şi tu ocazia să te revanşezi”, i-a transmis chef Alexandru Sautner, care a menţionat că el nu a băut niciodată.
„Pot să îţi spun ceva? Apucă-te de băut, tată. Să vezi ce înseamnă a doua zi”, i-a răspuns Gabi Tamaş.
FOTO: a1.ro
Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.






