Expres

Chef Foa, după ce a fost prins drogat la volan: „O spun pe șleau… În weekend am dus distracția…”

Chef Foa a oferit primele declarații, după ce a fost prins drogat la volan și cu droguri asupra sa, în București. Florin Scripcă ar fi consumat cocaină și canabis, conform rezultatelor testelor efectuate de polițiști. Urmează ca probele de sânge să confirme sau să infirme rezultatul aparatului Drugtest.


„Dragii mei, voi mă știți bine. Întotdeauna mi-am dorit perfecțiunea într-un singur loc: în bucătărie. În rest, n-am avut niciodată pretenția la așa ceva. Așa că nu mă ascund de voi și o spun pe șleau. În weekend am dus distracția prea departe. Am greșit.
Îmi respect meseria, îmi respect fanii, prietenii, partenerii, îmi iubesc familia și îmi pare rău că v-am dezamăgit. Îmi pare rău că hazardul meu a impactat colegi și parteneri, însă viața personală și cea profesională sunt lucruri diferite. În bucătărie e ușor să o dregi, când greșești ceva, în viață nu-i chiar așa de simplu.


Una peste alta, o experiență ca asta este life changing, te ajută să conștientizezi mai bine lucrurile pe care le ai și pe care nu vrei să le pierzi. Așa că îmi voi lua un timp alături de familie și de cei dragi, acolo unde îmi e cel mai bine. Voi reveni apoi în bucătărie, cu mai multă disciplină și exigență față de mine însumi. Vă mulțumesc că sunteți aici”, a scris Chef Foa, pe Instagram, în această seară.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button