Expres

CFR – primul pas pentru conexiunea Aeroportului Brașov cu Gara Centrală

Primul pas pentru conexiunea Aeroportului Brașov cu Gara Centrală

Regionala Brașov a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a lansat procedura pentru modernizarea stației Bartolomeu, așa cum a informat Club Feroviar.

Anunțul de licitație a fost postat pe SEAP, specificându-se: „Modernizare peroane în stația CF Bartolomeu, Refacere platforma stației și zone adiacente (execuţie)”.

Valoarea totală estimată a contractului este de 33.410.462,81 lei, echivalentul a aproape 6,8 milioane de euro. Durata contractului este de 10 luni pentru execuţia propriu-zisă a lucrărilor. Se adaugă, dacă e cazul, maximum trei luni pentru întreruperea lucrărilor pe timp friguros în perioada 15 noiembrie-15 martie.

Valoarea garanției de participare este de 334.104,62 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 4 ianuarie 2023. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 4 mai 2023.

Potrivit sursei citate, prin caietul de sarcini s-a cerut consultantului să identifice cea mai bună alternativă privind realizarea legăturii dintre rețeaua feroviară existentă și viitorul Aeroport Internațional Brașov-Ghimbav. Una dintre variantele luate în calcul în SF este realizarea unei linii duble, neelectrificate și centralizate în stația Bartolomeu.

Primul pas pentru conexiunea Aeroportului Brașov cu Gara CentralăArticole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
2 luni în urmă

Bai, nenorocitilor, cine v-a-nvatat sa cenzurati?

Back to top button