Expres

CFR – primul pas pentru conexiunea Aeroportului Brașov cu Gara Centrală

Primul pas pentru conexiunea Aeroportului Brașov cu Gara Centrală

Regionala Brașov a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a lansat procedura pentru modernizarea stației Bartolomeu, așa cum a informat Club Feroviar.

Anunțul de licitație a fost postat pe SEAP, specificându-se: „Modernizare peroane în stația CF Bartolomeu, Refacere platforma stației și zone adiacente (execuţie)”.

Valoarea totală estimată a contractului este de 33.410.462,81 lei, echivalentul a aproape 6,8 milioane de euro. Durata contractului este de 10 luni pentru execuţia propriu-zisă a lucrărilor. Se adaugă, dacă e cazul, maximum trei luni pentru întreruperea lucrărilor pe timp friguros în perioada 15 noiembrie-15 martie.

Valoarea garanției de participare este de 334.104,62 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 4 ianuarie 2023. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 4 mai 2023.

Potrivit sursei citate, prin caietul de sarcini s-a cerut consultantului să identifice cea mai bună alternativă privind realizarea legăturii dintre rețeaua feroviară existentă și viitorul Aeroport Internațional Brașov-Ghimbav. Una dintre variantele luate în calcul în SF este realizarea unei linii duble, neelectrificate și centralizate în stația Bartolomeu.

Primul pas pentru conexiunea Aeroportului Brașov cu Gara Centrală


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Bai, nenorocitilor, cine v-a-nvatat sa cenzurati?

Back to top button