Expres

Cel mai înalt om din lume a fost la „Chefi la cuțite”

Sultan Kosen, bărbatul cunoscut drept cel mai înalt om din lume, a gătit la „Chefi la cuțite”. El i-a uimit pe cei trei jurați cu înălțimea sa (2,51 m).
Sultan a gătit pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pilaf turcesc și salată. După ce și-au exprimat voturile, cei trei chefi au vrut să vadă cine le-a gătit și au rămas surprinși când s-au deschis ușile.


„S-au deschis ușile și băi, nu se ma termina! Nu se mai termina și avem uși înalte”, a spus Sorin Bontea.
Invitatul special are 39 de ani și este din Turcia. El a povestit despre viața la înălțimea sa, mărturisind că nu este ușoară, dat fiind faptul că majoritatea lucrurilor – de la haine, încălțări, până la mașini, lifturi și clădiri – sunt făcute pentru persoane de dimensiuni mai mici.


„Fiind foarte înalt am avut dificultăți. Când mă duc la un hotel am o problemă cu patul. Nu pot să urc cu liftul. Am avut probleme în avion, în mașini (…). Mașinile sunt foarte mici pentru mine pentru a călători cu ele. Am o mașină personală. Am un șofer. El conduce. Eu nu conduc, eu stau în spate. E mai spațios (…). Casa mea e un apartament normal, doar că am făcut ușile de la intrare și tavanele după înălțimea mea. Fiind foarte înalt și mare, nu pot să-mi iau ceea ce vreau așa cum fac toți. Mi le fac special, la comandă”, a spus invitatul. Mai multe – aici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button