Expres

Ce poți face pentru a reduce factura la gaze

Ce poți face pentru a reduce factura la gaze? Iată câteva trucuri pentru a reduce consumul de gaze și implicit valoarea facturii.
Esențială este izolarea termică a locuinței. Verifică ferestrele, ușile, acoperișul și pereții pentru a te asigura că locuința este bine izolată.


Un termostat programabil sau unul inteligent îți permite să setezi temperatura. Astfel, când nu este nimeni acasă sau când dormi, temperatura poate fi lăsată la nivel mai mic, pentru un consum redus.
Fiecare grad în plus poate crește factura de gaz.


Asigură-te că sistemul de încălzire este în stare bună de funcționare. Aerisește caloriferele de câte ori este cazul.


Asigură-te că aerisești casa regulat, dar nu lăsa ferestrele deschise prea mult timp, în perioada iernii. Ajută la menținerea calității aerului, dar și la economisirea de gaz.


Poți folosi un radiator electric portabil în camerele pe care le folosești cel mai des, pentru a reduce necesitatea folosirii sistemului central de încălzire pe gaz. Asigură-te că radiatoarele nu sunt acoperite de perdele sau alte obiecte. Optează pentru haine călduroase, pentru a menține confortul termic.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
7 luni în urmă

[…] în acest an, românii se gândesc cu groază la venirea iernii și la plata facturilor pentru […]

Back to top button