Expres

Ce pensie are Tora Vasilescu, la 72 de ani

Ce pensie are Tora Vasilescu, la 72 de ani.

Tora Vasilescu, una dintre cele mai iubite actrițe din România, a dezvăluit recent într-un interviu că, la vârsta de 72 de ani, primește o pensie considerată „rușinoasă” pentru o viață dedicată scenei și filmului. După patru decenii și jumătate petrecute pe scenă și în lumina reflectoarelor, Tora Vasilescu primește o pensie de numai 2.350 de lei, ceea ce a descris drept „rușinos”.

Actrița și-a dedicat viața artei și a oferit bucurie publicului prin rolurile sale remarcabile, dar pensia sa modestă aruncă o lumină crudă asupra condiției bătrânilor din România care se luptă să supraviețuiască cu resurse limitate.

E adevărat că am o pensie rușinoasă. Așa ne-au răsplătit pentru faptul că am fost soldățeii în serviciul comandant? Am 2.350 de lei pensie de la teatru. Noroc că mi s-a pus un microfon în gură și am avut ocazia. Dar ce facem? Ce fac bătrânele de pe strada mea? Oamenii pentru care am jucat și am adus bucurie. Mă rog, suntem ultimii mohicani”, a declarat Tora Vasilescu la Antena 3 CNN.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
9 luni în urmă

Actorii astia isi trag azi maine tupeu mai mare decat magistratii. Au impresia ca daca s-au facut actori lumea trebuie sa le fie recunoscatoare. Sa isi faca PFA sau SRL, sa taie factura pentru plata din spectacole, sa vanda bilete… Citeşte mai mult »

Back to top button