Expres

Ce moștenește fiul Elodiei

Ce moștenește fiul Elodiei.

Patrick, fiul Elodiei Ghinescu și al lui Cristian Cioacă, nu s-a mai întâlnit cu bunica sa din partea mamei. N-a fost lăsat de familia lui Cioacă. După dispariția Elodiei, fostul polițist a ajuns la închisoare, fiind condamnat la 15 ani și 8 luni pentru uciderea soției sale. Asta deși n-a fost găsit cadavrul. Povestea este arhicunoscută…

Avocata Marinela-Crina Radu, de la Baroul Brașov, a declarat pentru cancan.ro: „Doamnei Ghinescu nu i se permite să comunice cu copilulÎn prezent, Patrick nu ține legătura cu familia Ghinescu. A fost influențat negativ de familia Cioacă în privința mamei și a bunicilor pe linie maternă”.

Ce moștenește fiul Elodiei

Așa cum a relatat avocata Marinela-Crina Radu, conform sursei citate, „copilul este unicul moștenitor al Elodiei, deoarece Cristian Cioacă a fost declarat nedemn. Toate bunurile Elodiei ar fi trebuit să intre în masa succesorală și să le moștenească Patrick. Însă Cristian Cioacă, mare parte din aceste bunuri, le-a înstrăinat. Nu a urmărit interesul copilului, ci doar pe al lui. Trebuie să moștenească imobilul unde a avut Elodia cabinetul. Cristian Cioacă l-a înstrăinat, însă, cu act de vânzare cumpărare. Plus imobilul unde s-a întâmplat tragicul eveniment, dar și autoturismul soților pe care Cristian Cioacă l-a înstrăinat surorii dumnealui pe o sumă derizorie”.

Mai este o cotă dintr-un apartament de pe strada Nucului din Brașov. Plus banii care au fost la momentul în care Elodia a fost omorâtă, erau vreo 30.000 de euro în cont. Bijuteriile Elodiei, hainele, pantofii, poșetele… Erau de o anumită valoare și aceste obiecte. Ele ar fi trebuit să intre în masa succesorală de care copilul să beneficieze. Este evident că Cristian Cioacă și familia lui nu au urmărit interesul copilului, ci pe al lor”, a mai declarat avocata.

Ce moștenește fiul Elodiei

Potrivit Crinei Radu, Elodia și mama ei i-a făcut lui Patrick o asigurare, de care să beneficieze când va avea 18 ani.

Doamna Ghinescu și Elodia îi puneau lunar 500 de lei, iar când împlinea 18 ani Patrick să beneficieze de acești bani pentru a urma niște școli bune. Copilul ar putea beneficia și de această asigurare. El ar trebui să beneficieze de toate aceste bunuri, dar mare parte din ele nu mai sunt, pentru că Cristian Cioacă și le-a însușit, le-a folosit în propriul interes. Sau poate le-a păstrat și le va da copilului, noi nu știm”, a completat avocata.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button