Expres

Ce mai e cu sensul giratoriu suspendat de la Predeal / Când va fi inaugurat

Ce mai e cu sensul giratoriu suspendat de la Predeal.

În sfârșit, Ministerul Transporturilor a emis, zilele trecute, Autorizația de Construire pentru sensul giratoriu suspendat de la Predeal, dar încă nu a lansat licitația pentru lucrări, deși acest lucru trebuia făcut din primăvară, așa cum a relatat economedia.ro.

Ce mai e cu sensul giratoriu suspendat de la Predeal. Potrivit Regionalei de Drumuri și Poduri Brașov, pasajul de la intersecția DN 1 Predeal cu DN 73 A Predeal-Râșnov costă aproximativ 130 de milioane lei, iar durata de execuție este de 28 de luni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
1 luna în urmă

Aceleași lucrări lălăite, în cadrul ministerelor de idioți incapabili.Intai sa le iasă spaga.Ce bine că îi avem pe psd pnl la “putere” avem de toate, Autostrăzi, Sănătate, Educație…. totul condus profesionist de “profesioniști” cu facultatea pe repede înainte.

Ron
Răspunde la  Ron
1 luna în urmă

Cu boltă,in capul pnl psd și a celor care dau dislike, sclavilor,mai voi sunteți chiar dobitoci de cea mai joasa speță, să susții niște jeguri la guvernare care nu sunt in stare să facă o uliță.
Pupincuriștilor!

Ultima modificare a 1 luna în urmă de către Ron
Back to top button