Expres

Cățel căutat după ce ar fi călătorit singur cu trenul de la Predeal la Brașov

Un cățel este căutat de stăpân după ce ar fi călătorit singur cu trenul de la Predeal la Brașov, unde s-a rătăcit. El a fost văzut în urmă cu mai bine de 8 ore în Gara Brașov.
„Este al unui domn din Predeal, a ajuns cu trenul singur până în Brașov. Oricine îl vede, vă rog să-l rețineți ca să-l contactăm pe domn și să vină să-l ia. Mulțumesc!!
CONTACT VECINA PROPRIETARULUI care poate veni după el: 0720765828″, a scris Andreea Constantin, pe un grup de protecția animalelor. Mama tinerei lucrează în gară și l-a observat pe cățel umblând fără o direcție anume.


În urmă cu patru ore, altă persoană a precizat că l-a văzut pe patruped în zona Coresi din Brașov. Persoanele care îl mai văd sunt rugate să încerce să îl țină în loc și să sune la numărul precizat mai sus. Orice informație cu privire la locul unde s-ar putea afla patrupedul poate fi postată aici.
După cum se vede în imagini, cățelul căutat este negru, cu alb pe piept și poartă medalion.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
6 luni în urmă

Mai stim noi pe unul, cotarla putinista barbughey, s-a urcat in tren la Moscova infecta si a coborat la noi in gara. Satul sa tot manance din tomberoane s-a angajat vidanjor in tura de noapte (ca e mai usor sa… Citeşte mai mult »

Back to top button