Expres

Cătălin Cherecheş a fost prins în Germania

Cătălin Cherecheş a fost prins în Germania,

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare şi dat în urmărire internaţională după ce a fugit din ţară, a fost prins, marți seara, în Augsburg, Germania. El se deplasa cu mașina, împreună cu o mătușă, circulând cu aproximativ 200 de km la oră.

Cei doi au ajuns la o gară din Germnaia și voiau să scape de mașină și ar fi luat un taxi, moment în care a fost reținut de polițiștii din Bavaria și de BKA (Biroul Federal de Investigații Criminale din Germania).

În seara de 28 noiembrie 2023, în urma cooperării poliţieneşti internaţionale şi a schimbului de date şi informaţii dintre Poliţia Română şi autorităţile din Germania, Ungaria, Austria şi Italia, a fost localizat, depistat şi reţinut, de către poliţiştii bavarezi şi BKA, în Augsburg, un bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, urmărit internaţional. În continuare, se derulează activităţi procedurale specifice, pentru aducerea bărbatului în ţară”, anunţă Poliţia Română.

Potrivit sursei citate, acesta a fost depistat de partenerii externi pe baza informaţiilor oferite de Poliţia Română.

În imagini postate de Sindicatul Europol, Cherecheș apare încătușat, cu sânge pe față și lovituri vizibile, semn că e posibil să se fi opus arestării.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button