Expres

Cât costă o supă sau pizza în restaurantul lui Virgil Ianțu

Cât costă…

Virgil Ianțu și-a deschis restaurant, în București, așa cum a anunțat luna trecută pe rețelele de socializare. „Aici va fi mai mult decât un restaurant. E visul meu şi al prietenilor mei parteneri sau apropiați, de a avea un loc al nostru în care să râdem, să ascultăm o muzică pe gustul nostru şi să ne relaxăm”, preciza el. „Vom avea şi muzică live şi o atmosferă caldă şi relaxată. O să vă placă. Vă aşteptăm cu drag începând cu 27 ianuarie!”, a mai explicat Virgil Ianțu.

Andreea Esca, Andreea Marin, Andreea Raicu, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ciprian Marica s-au numărat printre cei care au mers la deschiderea restaurantului. Între timp, au fost făcute publice prețurile unora dintre preparatele servite.

O supă de roșii cu busuioc costă 37 de lei, iar o supă de cartofi este 38 de lei, în timp ce o porție de paste carbonara costă 55 de lei, cele cu usturoi, ulei de măsline și creveți sunt 60 de lei, potrivit libertatea.ro. Meniul este publicat pe site-ul localului. Pentru un antricot de vită servit cu o garnitură la alegere clienții plătesc 65 de lei, iar pentru coaste de porc cu cartofi prăjiți – 75 de lei. Cea mai ieftină pizza este Margherita, care costă 40 de lei, iar cea mai scumpă este pizza casei, în valoare de 82 de lei.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre


0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button