Expres

Cât costă o supă sau pizza în restaurantul lui Virgil Ianțu

Cât costă…

Virgil Ianțu și-a deschis restaurant, în București, așa cum a anunțat luna trecută pe rețelele de socializare. „Aici va fi mai mult decât un restaurant. E visul meu şi al prietenilor mei parteneri sau apropiați, de a avea un loc al nostru în care să râdem, să ascultăm o muzică pe gustul nostru şi să ne relaxăm”, preciza el. „Vom avea şi muzică live şi o atmosferă caldă şi relaxată. O să vă placă. Vă aşteptăm cu drag începând cu 27 ianuarie!”, a mai explicat Virgil Ianțu.

Andreea Esca, Andreea Marin, Andreea Raicu, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ciprian Marica s-au numărat printre cei care au mers la deschiderea restaurantului. Între timp, au fost făcute publice prețurile unora dintre preparatele servite.

O supă de roșii cu busuioc costă 37 de lei, iar o supă de cartofi este 38 de lei, în timp ce o porție de paste carbonara costă 55 de lei, cele cu usturoi, ulei de măsline și creveți sunt 60 de lei, potrivit libertatea.ro. Meniul este publicat pe site-ul localului. Pentru un antricot de vită servit cu o garnitură la alegere clienții plătesc 65 de lei, iar pentru coaste de porc cu cartofi prăjiți – 75 de lei. Cea mai ieftină pizza este Margherita, care costă 40 de lei, iar cea mai scumpă este pizza casei, în valoare de 82 de lei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button