Expres

Cât costă o friptură de urs în Poiana Braşov / Dar un gulaş de mistreţ

Cât costă o friptură de urs în Poiana Braşov.

Un tânăr dornic să guste carne de urs a întrebat pe Reddit unde se pregăteşte cea mai delicioasă astfel de friptură, pentru că vine cu familia într-o vizită în Braşov şi vrea să trăiască o astfel de aventură culinară.

Imediat a primit răspunsul: „Este un restaurant numit Vânătorul, în Poiana Brașov. Ei ar avea friptură de urs, dar trebuie să suni înainte, ca să vezi dacă au pe stoc”.

„Şi Restaurantul Cabana Vânătorilor din Predeal găteşte labe de urs, însă rezervarea se face din timp, cu săptămâni, chiar luni înainte”, i-a precizat altcineva.

Asta în timp ce alţii i-au transmis: „Carnea ar trebui lăsată pe urs”.

Cât costă o friptură de urs în Poiana Braşov

La Restaurantul Vânătorul din Poiana Braşov, o friptură de urs la tavă, servită cu sos brun și garnitură la alegere (150g/15g/150g) costă 177 de lei.

Un gulaș de mistreț (250 g) este, însă, doar 77 de lei. De asemenea, ceafa de porc (150 g) făcută pe grătar cu cărbuni are un preţ de 49 de lei, spre deosebire de litoralul românesc, unde costă 72 de lei – Detalii, AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

Back to top button