Expres

Câștigător la loterie, dat în judecată de familie

Câștigător la loterie, dat în judecată de familie
Câștigătorul unuia dintre cele mai mari premii la loto din istoria SUA, de 1,35 miliarde de dolari, a fost dat în judecată de familia sa pentru că nu împarte banii cu aceasta.
Câștigătorul unui jackpot de loterie Mega Millions de 1,35 miliarde de dolari a fost acuzat într-un proces că a mințit și nu a respectat promisiunea că își va împărți banii cu familia sa, scrie Independent.

Suma a fost una dintre cele mai mari din istoria SUA. Cu toate acestea, identitatea câștigătorului, care a cumpărat biletul în Lebanon, Maine, rămâne anonimă, deoarece a folosit o firmă pentru a-și colecta suma forfetară de aproximativ 500 de milioane de dolari, după achitarea taxelor.
Deși identitatea câștigătorului rămâne anonimă, povestea biletului norocos a devenit mai complicată cu timpul.

S-a ajuns la proces

Din noiembrie 2023, câștigătorul la loterie este prins într-un proces împotriva mamei fiicei sale, susținând că femeia, identificată în documentele judecătorești doar cu pseudonimul Sara Smith, a încălcat un acord de confidențialitate prin dezvăluirea naturii câștigurilor bărbatului celorlalți membri ai familiei, înainte de anul 2032, când fiica lor împlinea 18 ani.
Fiecare parte din proces susține abateri din partea celeilalte. Sara Smith, la rândul ei, susține că intimatul câștigător la loterie, identificat ca John Doe în documentele judiciare, a fost de fapt cel care și-a dezvăluit câștigul istoric la loterie, o dezvăluire pe care avocații femeii susțin că „distruge toate probele rămase din acest proces”.

Între timp, tatăl lui John Doe susține că fiul său a spus singur că a câștigat la loterie și a sugerat diferite moduri în care își va împărți banii.
„În februarie sau martie 2023, fiul meu a venit la mine acasă și ne-a informat pe mine și pe soția mea că a câștigat o sumă mare de bani la loteria de stat din Maine. Înțeleg că fiul meu a declarat că nu mi-a spus nimic despre banii lui „în afară de simplul fapt că am câștigat”. Nu este adevărat”, spune tatăl, conform documentelor judecătorești.

Tatăl mai susține că fiul său a insistat că nu mai vorbește cu Sara Smith, ceea ce a dus la o ruptură între cei doi bărbați.
I-am spus… „Nu mai ești fiul pe care l-am cunoscut”, adaugă în dosarul său. „S-a supărat, numindu-mă „dictator” și „ticălos”. Nu am mai auzit de fiul meu de atunci și nu a făcut nimic din lucrurile pe care le-a promis”.

Sara Smith, în documentele instanței, susține că John Doe are o echipă de securitate care se presupune că o urmărește pe ea și pe fiica ei zilnic.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare