Expres

Carmen Harra – previziuni pentru 2024: „Un război care prinde lumea întreagă”

Carmen Harra – previziuni pentru 2024.

Fosta cântăreață, devenită cunoscută în ultima perioadă pentru capacitățile sale de a citi viitorul, a vorbit despre ceea ce ne așteaptă în acest an.

Carmen Harra – previziuni pentru 2024

În podcastul Altceva cu Adrian Artene, chestionată despre posibilitatea declanșării celui de-Al Treilea Război Mondial, Carmen Harra a declarat: „Apropo de conflict și războaie, 2024 duce conotația și pericolul unui război… Este un război care prinde lumea întreagă. Este un război care, de fapt, începe în Orientul Mijlociu, că de acolo încep, întotdeauna, războaiele, apropo de karma. Karma omenirii se întoarce în Orientul Mijlociu, acolo unde, cu mii de ani în urmă, s-a creat primul război. Pericolul, în 2024, este ce se întâmplă în spatele războiului dintre Israel și Palestina, cine sunt puterile care trag sforile, de unde pericolul care poate veni și escalada în Europa, în America. Lupta care se duce între China, America, Rusia… marile puteri ale lumii”

În plus, clarvăzătoarea a declarat că anul 2024 este karmic, revoluționar, precizând mai în glumă, mai în serios, că nici nu ne așteptăm la ce o să urmeze.

„Pericolul lumii vine din Orientul Mijlociu și în spatele luptei de acolo se poate afla Rusia, se poate afla China… Marile puteri, dacă intervin pe parcursul acestui an, și aici ar trebui să fie toți conștienți, ne trezim cu adevăratul război mondial (…) Dacă se accentuează conflictul, vorbim de ani de zile de bătălie. Nu speriem pe nimeni, doar spunem de un avertisment – un an karmic poate să aducă în actualitate lucruri pe care noi le-am mai experimentat în ultima sută de ani. Să ne rugăm ca 2024 să nu înceapă cu o escaladare a războiului din Orientul Mijlociu, care ar putea duce la o escaladare mondială”, a conchis Carmen Harra.

Vezi: CARMEN HARRA: PREVIZIUNI PENTRU 2024 | Căderea lui Putin, al Treilea Război Mondial și seisme majore


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
4 luni în urmă

[…] show-ului Power Couple România – La bine și la greu va fi difuzat începând cu 5 februarie 2024. Show-ul se va lupta direct cu Survivor de la Pro TV, acesta având însă avantajul că va debuta […]

4 luni în urmă

[…] show-ului Power Couple România – La bine și la greu va fi difuzat începând cu 5 februarie 2024. Show-ul se va lupta direct cu Survivor de la Pro TV, acesta având însă avantajul că va debuta […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare