Expres

Călin Donca, filmuleț la ieșire din Arest / Mesajul milionarului… (video)

Milionarul Călin Donca a ieșit ieri din arest preventiv, fiind plasat în arest la domiciliu, la decizia magistraților brașoveni. Momentul reîntâlnirii dintre el și soția sa a fost filmat (vezi video în galeria alăturată).

Tremur toată, ca și când ai frisoane, atunci când ai febră”, a spus Orianda Donca jurnaliștilor prezenți.
Călin Donca le-a spun jurnaliștilor că locul din care abia a ieșit este un coșmar:„Un minut are 1.000 de secunde, a fost o experienţă foarte dureroasă”, a precizat și omul de afaceri.

El le-a mulțumit celor care i-au fost sprijin în aceste trei luni, în special soției sale, care a trebuit să se ocupe și de copii și de afaceri și a spus că i-a fost cel mai greu să fie departe de familie.


„Ce contează cu adevărat nu sunt lucrurile materiale. Sunt copiii, fără de care nu puteam să dorm seara, soția – cu care sunt de 15 ani în relație. Nu am stat niciodată despărțiți de ei (…). Din păcate, în toată alergătura noastră fugim după averi, fugim după lucruri fizice, căutăm bucurie în lucruri tot mai scumpe, când, de fapt, adevărata mare bucurie este la noi acasă și nu aflăm decât atunci când ni se ia”, a spus Călin Donca.


Călin Donca a fost arestat preventiv în luna septembrie. DIICOT Brașov îl cercetează pentru constituirea unui grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital.

Vezi și: Milionarul Călin Donca va petrece sărbătorile în familie / Decizia Curții de Apel Brașov…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
6 luni în urmă

[…] Știre 06: Nu am nimic cu acest om dar spune lucruri adevărate (din punctul meu de vedere). Dacă i-au dat dru… […]

Back to top button