Expres

BRAŞOVENII pot câștiga premii dacă scapă de hârburi

 

Caravana Ecotic este prezentă până duminică în Braşov, cu scopul de a atrage atenţia asupra importanţei colectării separate a DEEE-urilor (deşeuri de echipamente electrice şi electronice) şi a îndemna braşovenii să predea echipamentele uzate spre reciclare. Până duminică, 12 mai, caravana va staţiona în Livada Poştei, prezentând o expoziţie mobilă cu10 tipuri de echipamente electrice şi electronice dezasamblate în scopul evidenţierii conţinutului reciclabil, alături de alte informaţii utile privind importanța reciclării şi valorificării materiilor prime.

Obiectele voluminoase se preiau de la domiciliu

Totodată, Asociația Ecotic, în parteneriat cu Primăria Braşov şi Eco Civica Center organizează o nouă campanie de informare şi colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice. Braşovenii vor avea la dispoziţie 15 puncte de colectare, la care se adaugă şi caravana, la care vor putea aduce şi preda spre reciclare deşeuri de echipamente electrice şi electronice (DEEE).  
Preluarea direct de la domiciliu a echipamentelor voluminoase (maşini de spălat automate, TV, aragazuri, frigidere şi combine frigorifice sau centrale termice) pe baza programării la numerele de telefon 0742 400 404 / 0756 200 201 (apelabil de luni până duminică, între orele 9.00 – 17.00) sau la email-ul: comenzi@ecocivicacenter.ro
Pentru preluarea de la domiciliu a maşinilor de spălat automate sau a frigiderelor şi combinelor frigorifice, fiecare cetăţean va primi tichete valorice cadou.
„Pentru încurajarea predării corecte spre reciclare a electricelor şi electronicelor uzate, fiecare locuitor care va aduce la punctele de colectare DEEE-uri va fi înscris automat la tombolă, având oportunitatea de a câştiga unul dintre următoarele premii: 3 uscătoare de păr, 3 maşini de tuns, 3 cafetiere, 3 maşini de călcat, 3 aspiratoare şi 2 cuptoare cu microunde”, au anunţat organizatorii.
Programul punctelor de colectare este între orele 10.00 şi 17.00, sâmbătă, 11 mai, și duminică 12  mai.

Unde se pot depune DEE-urile
1. Livada Poştei – în parcare
2. Astra – B-dul Saturn nr.32 – în faţă la Galeriile Orizont
3. Bartolomeu – str. Gospodarilor nr.3 – lângă locul de joacă
4. Calea Bucureşti – Parcul Someş
5. Centrul Civic – în parcarea din faţa Sergiana Center
6. Centrul Vechi – str. Avram Iancu intersecţia cu str. Bisericii Române
7. Craiter – str. Hărmanului nr.110 intersecţia cu str. Pavilioanele CFR
8. Făget – str. 13 Decembrie, lângă statia RAT
9. Florilor – B-dul  Alexandru Vlahuţă nr.10 în faţă la ITC
10. Griviţei nr.47 – intersecţia străzii Emil Racoviţă, lângă locul de joacă:
11. Metrom – str. Carpaţilor, nr 60, obiectiv 71 (în incinta Metrom)
12. Prund – Schei – P-ţa Unirii lângă statia RAT
13. Răcădău – Parcul Trandafirilor- lângă Carrefour Magnolia
14. Tractorul – str. Olteţ nr.12  – lângă Piaţa Tractorul
15. Noua – Dârste – str Prunului nr 9, lângă staţia RAT
16. Stupini – str Bârsei, lângă Biserică


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
tomi
1 an în urmă

Da se stânge gratuit,televizoarele mele gratuit,și eu cu ce căștig ,alții căștigă pe spinarea mea,nici măcar un băți de chibrit nu-ți dă,mai bine mă lipsesc.

Back to top button