Expres

Brașoveanul Radu Almășan (Bosquito) a fost descoperit cu probleme la inimă

Brașoveanul Radu Almășan de la Bosquito, a fost descoperit cu probleme la inimă. Artistul a fost șocat, atunci când medicul i-a spus despre problemă. „Când am fost la vizita medicală mi-a căzut cerul în cap pentru că mi-au descoperit niște probleme congenitale la inimă. Mi-au spus că nu se poate sub nicio formă cu sport sau alte chestii și în momentul ăla s-a rupt ceva”, a declarat Radu Almășan în cadrul podcastului „Vreau să știu”.


După ce a trecut șocul diagnosticului, Radu Almășan este încrezător că tratamentele pe care le ia în acest sens sunt bune și că are problemele de sănătate sub control.
În urmă cu mai mult timp, Radu Almășan a vorbit despre kilogramele în plus cu care s-a confruntat de-a lungul anilor. Artistul a povestit că nu i-a fost deloc ușor, ba chiar că a ținut numeroase diete, însă totul se pare că a fost în zadar din spusele lui.


„Am ținut 800 de diete încă de când eram foarte tânăr și foarte slab, pentru că am avut predispoziția aceasta de copil și nu știu exact de ce este așa metabolismul meu, dar asta e. Nu sunt în măsură să dau detalii sau să sfătuiesc pe cineva ce să facă. Mai ales că îmi este foarte greu mie să mă prind ce trebuie să fac eu, cum aș putea să îmi permit să spun altcuiva?”, a declarat, pentru viva.ro, Radu Almășan.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare