Expres

BRAȘOV. Zeci de sancțiuni aplicate ieri, în municipiu

  • politie_296799.png

Polițiștii brașoveni, împreună cu polițiști locali, au desfășurat noi controale pe raza municipiului Brașov. Acțiunea a avut loc ieri, între orele 16.00 și 23.30, în zonele aglomerate din municipiu, respectiv în zona centrelor comerciale, piețelor, spitalelor, fiind constituite filtre rutiere.

Au fost legitimate 77 de persoane și au fost verificate 31 de autovehicule, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 57 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 11.500 lei.
Din totalul sancțiunilor contravenționale aplicate, 49 au fost date pentru nerespectarea prevederilor legale privind regimul rutier și 8 pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială.

„Au fost constatate 2 infracțiuni la regimul rutier pentru care s-au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența acoolului.
Totodată, au fost reținute 2 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Acțiuni în școli

Ieri și alaltăieri, în intervalul orar 08.00 – 16.00, polițiștii de la Biroul Siguranță Școlară Brașov, în colaborare cu polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov, au desfășurat acțiuni pe linia siguranței școlare.

Activitățile au avut loc în 12 unități de învățământ situate în municipiul Brașov și au avut drept obiectiv prevenirea delincvenței juvenile în mediul școlar prin informarea elevilor și cadrelor didactice cu privire la situații de risc, comportamente neadecvate în cadrul școlilor, comportamente violente sau de tip bullying în mediul școlar. De asemenea, au fost efectuate verificări privind modalitatea de asigurare cu pază/sisteme de supraveghere a unităților de învățământ.
Beneficiarii activităților au fost 614 elevi și 31 de cadre didactice.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button