Expres

BRAȘOV. Week-end cu record de căsătorii

 

Record de nunţi la Starea Civilă din Braşov, la acest sfârșit de săptămână. Nu mai puțin de 61de cununii urmează a fi oficiate de ofițerii de stare civilă de la Casa Căsătoriilor Brașov. Cele mai multe, 43, sunt programate pentru astăzi. Angajații  se aşteptau la acest număr mare, fiindcă este primul week-end  imediat după postul de Sf. Maria. Spre comparație. în weekend-ul 13-14 august au fost doar 19 căsătorii (trei, duminică). Și săptămâna aceasta a fost una dintre cele mai  aglomerate pentru căsătoriile civile. Ieri, vineri, a fost un record pentru o zi de lucru, 19 cununii, mai multe decât se vor oficia duminică. În total, pentru aceste șapte (de fapt, șase, că în 15 august a fost liber și nici o căsătorie anunțată) zile au fost programate 106 căsătorii.

În afara sezonului de nunţi, într-o săptămână sunt oficiate circa 30 de cununii. Recordul absolut însă a fost înregistrat în urmă cu cinci ani, într-o zi de sîmbătă, când s-au oficiat 78 de cununii. Mulți  dintre cei care se căsătoresc în această perioadă lucrează în străinătate şi au profitat de concediu pentru a-şi oficializa relaţia la Primărie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button