Expres

BRAȘOV. „Vlad”, invitat special la Târgul de Cariere

 

Actorul brașovean Adrian Nartea, protagonistul serialului „Vlad”, este invitatul special a Târgului de Cariere, ce se deschide astăzi, începând cu ora 11.00,  la hotelul de lângă gară. Potrivit organizatorilor, peste 30 companii participă la noua ediţie, oferind sute de locuri de muncă atât pentru tinerii absolvenţi, cât şi pentru cei ce doresc o reprofilare sau avansare în carieră. Domeniile din care provin companiile ce oferă locuri de muncă sunt diverse, de la inginerie, consultanţă, automotive şi IT, până la resurse umane, domeniul financiar-bancar, turism şi contabilitate. Printre angajatorii la eveniment se numără şi companii cu renume internaţional. Pe lângă partea de recrutare, în cadrul evenimentului vor avea loc workshop-uri şi mini evenimente susţinute de specialişti în diverse domenii conexe mediului profesional, precum şi un eveniment special dedicat actorului Adrian Nartea. Acesta va fi prezent la Târgul de Cariere pentru a împărtăşi din experienţele care i-au marcat traseul profesional.
Doru Șupeală, consultant de business şi marketing, brașovean de origibe, va susţine un training pe tema „Criză de forţă de muncă sau Criză de joburi atrăgătoare?”, iar Andra Pintican, human development manager la Global Records. va fi prezentă pentru a dezbate un subiect important în lumea profesională: „Șefi versus lideri în România!”

Accesul la eveniment este gratuit, dar se efectuează utilizând aplicaţia de pe eJobs.ro.

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button