Expres

BRAŞOV. Unde este Grigoraş?!

  • grigoras_273653.png
 

Doi braşoveni, soţ şi soţie, îşi bănuiesc unul dintre vecini că ar fi implicat în dispariţia lui Grigoraş, pisica lor în vârstă de 6 ani, pe care nu o mai găsesc de câteva zile.

Oamenii cred că vecinul i-ar fi făcut rău lui Grigoraş, dar bărbatul neagă acuzaţiile.

Cuplul a vizionat imaginile surprinse de camera de supraveghere şi l-a observat pe suspect în timp ce ia o pisică în maşina sa (n.r. oamenii cred că este vorba despre Grigoraş), pentru câteva minute, apoi coboară cu ea din autoturism şi se îndreaptă cu aceasta spre un gard în spatele căruia este un teren părăsit.

„Când a băgat-o în maşină, s-a întâmplat ceva. El căuta să o arunce, să scape de cadavru. Se uita insistent peste gard, foarte agitat, cu pisica în mână”, a precizat, pentru stirileprotv.ro, Dan Sucaciu, proprietarul lui Grigoraş.

„Era cea mai bună şi blândă pisică pe care am întâlnit-o. L-am căutat în apă, la stăvilar, l-am căutat viu sau mort, am vrut să îl găsim cumva”, a povestit şi soţia lui, Odette. Cei doi soţi au depus plângere la poliţie, iar cazul este în cercetări. 

Pe de altă parte, suspectul susţine că s-a dus la poarta vecinilor pentru a-şi căuta propria pisică.

Din zonă ar fi dispărut şi alte feline. Video AICI! 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button