Expres

BRAȘOV. Trafic restricționat pe Bulevardul Victoriei

 

Lucrările de modernizare a rețelelor de apă, din fonduri europene, continuă cu Bulevardul Victoriei, unde se vor introduce restricții de circulație de mâine, 3 martie. Zona este cuprinsă între trotuarul de la Infostar- bulevardul cu cele 6 benzi – spațiul verde dintre blocuri și până la trecerea de pietoni din dreptul CEC. Pe această porțiune va fi introdusă rețea de alimentare cu apă, din fontă ductilă, cu diametrul DN 400 mm.
„Estimăm că lucrările vor fi finalizate până la sfârșitul lunii martie”, spun reprezentanții Companiei Apa.
Pentru bulevardul Victoriei, lucrările se vor desfășura de așa manieră încât traficul să fie restricționat, pe rând, doar pe o singură bandă, pentru fiecare sens de mers. Prima porțiune cu lucrări este cea din dreptul clădirii Infostar. „Facem precizarea că aceste lucrări vor afecta, pentru scurte perioade de timp, parcările și traficul pietonal din fața blocurilor de pe bulevardul Victoriei. Întreaga zonă va fi semnalizată corespunzător”, se mai arată în comunicat.
Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare.
Valoarea întregului contract este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.
„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulţumim pentru înțelegere locuitorilor din zonă”, spun cei de la Apa.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare