Expres

BRAȘOV. Sunteți invitați să prindeți un zâmbet

 

„În fiecare an pe 7 august, provocăm oamenii să fie mai zâmbăreți și să redescopere bucuria lucrurilor simple. Îi îndemnăm să facă un gest frumos, oricât de mic, să fie altruiști și să găsească veselia din zâmbetele celor din jur. Haideți să aducem un strop de fericire și în orașul Brașov!”. Îndemnul vine din partea celor de la Beard Brothers Brașov (Frații Bărboși), care vă invită astăzi la „Catch a Smile Day”.

Evenimentul are loc începând cu ora 17.00, în zona Centrului Vechi al Brașovului, unde, timp de câteva ore, vor întâmpina trecătorii cu mici surprize și mai ales zâmbete. „Cine suntem și de ce facem asta? Suntem Beard Brothers Brașov, o gașcă de bărboși cu inițiativă, care, alături de divizia de fete, The Sisterhood și divizia de voluntari, Volunteer Crew, ne-am asumat misiunea de a schimba mentalități, în calitatea noastră de ONG nonconformist. Astăzi ne propunem să face asta printr-o sesiune de zâmbete, în cadrul evenimentului Catch a Smile Day”, mai spun organizatorii.

Evenimentul se află la cea de a VI-a ediție și este o inițiativă a Beard Brothers Cluj. Scopul este de a-i provoca pe oameni să fie mai zâmbăreți și să redescopere bucuria în lucrurile simple, să facă gesturi frumoase pentru ceilalți, oricât de mici și să își găsească veselia în zâmbetele celor din jur. Acest concept a trecut cu ușurință granițele Clujului, dar și ale României, fiind preluat de mai multe orașe la nivel național și internațional, demonstrând o dorință comună a oamenilor implicați de a face bine.

„Prin gesturi simple, cum ar fi să oferim o floare, un balon, ceva dulce, ne propunem să prindem cât mai multe zâmbete și să aducem un moment de bucurie, într-o zi normală, celor din jur. Dacă în anii trecuți am avut ambasadori celebri care ne-au ajutat să ducem vestea mai departe despre acest eveniment, anul acesta, la Brașov, am ales să fim chiar noi, voluntarii Beard Brothers Brașov ambasadori și să ne spunem povestea, pentru a ajunge mai aproape de comunitate. Ne bucurăm și de parteneri care ne ajută cu produse prin intermediul cărora vom reuși să descrețim frunți și să aducem zâmbete pe fețele brașovenilor și turiștilor pe care îi vom întâlni. Ne vedem astăzi, hotărâți să aducem zâmbete împreună!”, mai spun Frații Bărboși.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare