Expres

BRAȘOV. Stație temporară, suspendare și modificare de circulație RATBV

 

Dat fiind faptul că pe miercuri vor avea loc festivități de Ziua Națională, în centrul Brașovului, cu public, față de 2020 (detalii: BRAȘOV. Ceremonie publică de Ziua Națională), RATBV S.A. anunță că, între orele 09.15 și 11.00, va opera unele modificări în orarele și traseele mijloacelor de transport public de persoane, deoarece pe Bulevardul Eroilor se vor desfășura manifestările prilejuite de Ziua Naţională a României, după cum urmează:

–    autobuzele de pe liniile 1, 2, 2B, 4, 6, 16, 17, 31, 34, 34B, 36 și 41, pe sensul de deplasare spre Livada Poştei, vor întoarce pe Strada Vlad Ţepeş, unde RATBV S.A. va organiza o staţie temporară pentru toate aceste linii care aveau oprire în stația „Teatrul Dramatic”;
–    autobuzele de pe linia 5, pe sensul de deplasare spre cartierul Astra, vor parcurge traseul: Stadionul Municipal – Strada Stadionului – Bulevardul Griviţei – Strada 13 Decembrie – Strada Castanilor, iar apoi pe traseul obişnuit;
–    autobuzele de pe liniile 14, 20, 24, 28,50, 51 şi 52 vor fi menținute în circulație pe traseele obișnuite și se va încerca respectarea orarelor, eventuale întârzieri putând apărea în funcție de măsurile dispuse în teren de Poliția Rutieră în zona Livada Poștei.

„Alte modificări ale traseelor pot interveni pentru scurt timp în urma măsurilor operative luate de Poliţia Rutieră. RATBV S.A. îşi cere scuze pentru eventualul disconfort creat călătorilor şi îi asigură că va lua toate măsurile  pentru ca, imediat după ridicarea restricţiilor de trafic, să se revină în cel mai scurt timp posibil la circulaţia conform orarelor şi traseelor obişnuite”, mai afirmă reprezentanții RAT.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button