Expres

BRAŞOV. Soluţia OPC pentru eliminarea cozilor de la Serviciul Paşapoarte

 

Ca urmare a numeroaselor sesizări telefonice primite de la consumatori privind cozile foarte mari de la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Braşov, cei de la Protecţia Consumatorilor consideră că este oportun ca programul de lucru în zilele lucrătoare să fie prelungit.

„Altă soluţie ar fi posibilitatea desfăşurării activităţii şi în zilele de sâmbătă, între orele 9.00-14.00, doar pentru familiile cu copii minori, care solicită emiterea de paşapoarte pentru aceştia, evitându-se astfel situaţiile în care copiii pot fi afectaţi de aglomeraţia existentă, pecum şi de timpul îndelungat de aşteptare”, a precizat reprezentantul autorităţii menţionate, comisar-şef adjunct, Dorin Iobb.

Intervenţia celor de la Protecţia Consumatorilor a fost generată de aglomeraţia din această perioadă a concediilor la Serviciul Paşapoarte Braşov. Au fost zile în care au aşteptat în faţa uşilor peste 500 de oameni pentru a-şi procura documentele. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button