Expres

BRAȘOV. Și o căprioară a ajuns în centrul orașului

  • animale-bostan-rares.jpg
 

Update: 

Aşa cum semnalează un cititor al nostru (vedeţi comentariul de mai jos) şi cum ne-au atras atenţia şi alţi cititori pe Facebook, căprioara a fost surprinsă în poză în urmă cu câţiva ani şi nu în aceste zile de decembrie 2018. Poza ne-a parvenit pe mai multe căi, iar una dintre surse trimite către cel căruia i-am şi acordat creditul foto, Bostan Rareş, care a realizat şi un montaj cu cele trei animale (foto 2), sugerând că ar fi fost toate surprinse în aceeaşi zi. Însă probabil că şi el a fost indus în eroare.

În orice caz, vă asigurăm de buna noastră credinţă şi ne cerem scuze dacă am produs cuiva vreun inconvenient. 

Ştirea iniţială: 

Fabula se îngroașă: fauna de pe străzile municipiului nostru e din ce în ce mai bogată. Pe lângă ursul de la mall și vulpea din buricul orașului – fotografiată în zona teatrului, dar am primit ulterior informații că a fost văzută și pe lângă Liceul de Muzică, deci vizavi de Primărie – și o căprioară a rătăcit prin centrul municipiului, mai precis pe Bulevardul 15 Noiembrie, spre Calea Bucureşti. Nu este clar încă, întrucât nu am depistat autorul fotografiei postate pe Facebook, dacă și căprioara a ajuns tot marți printre betoane și asfalt. Unele voci susțin că s-ar fi întâmplat duminică dimineața. Cert e că marţi seară târziu și patru mistreți își făcuseră apariția pe Jepilor, în cartierul Răcădău, dar acolo sunt la doi pași de habitatul lor. Mulți brașoveni se întreabă îngrijorați ce anume le mână pe animale în afara pădurii. 

Credit foto: Bostan Rareş


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare