Expres

BRAȘOV. Se pregătește un regulament pentru activitatea instructorilor de schi

 

Pentru că reclamațiile de la cei nemulțumiți de calitatea ședințelor de instruire la schi, mai ales pentru copii, sunt tot mai numeroase la Primăria Brașov, după cum a spus primarul George Scripcaru, la nivelul administrației publice locale sunt căutate soluții legale pentru ca instructorii de schi să poată fi monitorizați.

Astfel, din sezonul viitor ar putea intra în vigoare un regulament pentru desfășurarea activității monitorilor de schi, pentru siguranța beneficiarilor, potrivit edilului brașovean. 

„Ne gândim să facem un regulament pentru ca toți cei care vor să fie monitori de schi să aibă și o licență în acest sens, așa cum au taximetriștii sau alte profesii liberale. De preferat ar fi să fie constituită o structură asociativă, cu niște reguli bine stabilite, în care să fie înscriși toți instructorii, să poată fi identificați pe pârtii sau de cei care vor să aleagă pe cineva să-i învețe să schieze. Trebuie să avem un control  al monitorilor de schi, mai ales că vorbim și de mulți copii dați la aceste cursuri. Vrem să oferim mai multă siguranță pe pârtii. De asemenea, ar trebui să plătească la Direcția Fiscală o taxă de folosire a domeniului public. Dar regulile le vom stabili după ce ne consultăm cu toate părțile implicate”, a declarat primarul.Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button