Expres

Braşov. Să umplem împreună Sacul lui MOŞ CRĂCIUN!

 

Dăruieşte o jucărie în Sacul lui Moş Crăciun! Grupul de Presă Transilvania Expres vă invită să faceţi parte dintr-o campanie din suflet pentru suflete si să oferim copiilor mai puţin norocoşi o zi de iarnă de neuitat.

Pe 13 decembrie sunteţi aşteptaţi la Sala Patria să umplem împreună Sacul lui Moş Crăciun într-un spectacol dedicat copiilor nevoiaşi! Vă veţi bucura de momente artistice puse în scenă de cele mai bune voci de copii din Braşov, dar şi de artişti consacraţi precum Ionela Bran, Ioana Bozga,  Formaţia Ardelenii şi Trupa de teatru Amphitryon.

Intrarea este gratuită, dar jucăria de pluş este obligatorie! Cei care veţi sosi la eveniment, dar şi cei care doar doriţi să faceţi o faptă bună, veţi putea face donaţii de orice fel pentru 45 de copii de la centrele de plasament din judeţ şi nu numai.
In loc de intrare, aduceţi cu voi o jucărie de care cei mici să se bucure din plin în seara de Crăciun. De asemenea, puteţi face donaţii  si direct la sediul Radio-ului TEX FM de pe strada Traian Grozăvescu nr.7, de luni până vineri, între orele 9.00 – 17.00. Pentru detalii puteţi suna şi la  numărul de telefon 0268.549.712 sau 0268. 549.608.

Aşadar, de donaţiile şi jucăriile adunate se vor bucura copii pentru care „acasă” înseamnă centrul de plasament.
Haideţi pe 13 decembrie la Sala Patria de la ora 14:30 să le oferim Sărbători de neuitat!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button