Expres

BRAȘOV. Restricții prelungite de circulație

 

Lucrările de instalare a conductei de fontă în zona Patria vor continua până vineri, 15 noiembrie, pe porțiunea cuprinsă între trecerea de pietoni Patria – Corpul de vânători de munte și trecerea de pietoni de la Carpatex, situată la intersecția cu strada Lucian Blaga, anunță Compania Apa.

Ca urmare, traficul va fi restricționat pe strada Castanilor, pe un singur sens pentru fiecare direcție, până vineri, 15 noiembrie.

„Conducătorii auto sunt sfătuiți să evite zona pentru ca lucrările să fie finalizate cât mai repede. Cuplările de conductă se realizează pentru întregirea rețelei noi montate, de la subtraversarea Bulevardului 15 Noiembrie până la conducta de pe strada N. Titulescu”, au transmis reprezentanții Companiei Apa. 

Luni, 18 noiembrie, este programat să înceapă tronsonul IV de lucrări, cuprins între str. Roșiorilor și str. Petru Rareș.

„Vom informa din timp participanții la trafic și cetățenii cu privire la programul lucrărilor și la restricțiile de trafic care vor decurge. Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare”, a adăugat sursa citată.

Valoarea întregului contract este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button