Expres

BRAȘOV. Reduceri de sărbători la călătoria cu trenul în Europa

 

Pentru călătoria cu trenul în Europa, CFR Călători recomandă oferta Interrail Pass care, în luna decembrie 2019, vine cu o reducere de 10%.

Oferta promoţională cu reducere este în vânzare până la data de 31 decembrie 2019, iar prima zi de valabilitate poate începe din data achiziţiei până la data de 30 martie 2020.

Interrail Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori.
Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (însoțiți de un adult).

Interrail Pass permite o mai mare flexibilitate, ţinâd cont că această ofertă dă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de ţări europene (Interrail Global Pass) sau doar într-o ţară la alegere (Interrail One Country Pass), în timpul perioadei de valabilitate.

Oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors. La această ofertă nu participă Elveţia.

Detalii despre tarife şi alte informaţii sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secţiunea Trafic Internaţional /Interrail şi pe http://www.interrail.eu/.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button