Expres

BRAȘOV. RATBV există! Și-a redeschis pagina de Facebook

 

Utilizatorii tuturor tipurilor de servicii oferite de RATBV S.A. au din nou posibilitatea de a se informa cu privire la activitatea societăţii, de a face sugestii ori de a sesiza unele probleme prin intermediul paginii oficiale de socializare de Facebook: https://www.facebook.com/RATBV-SA-150501902285918/
RATBV S.A. îşi propune prin acest demers să fie mai aproape de clienţii săi, de a leoferi informaţii într-un timp cât mai scurt şi de a primi într-un mod cât mai eficient reacţiicu privire la calitatea serviciilor oferite. Pe pagina oficială de Facebook a societăţii vor putea fi găsite informaţii cu privire la sistemul de transport public de călători din municipiul Braşov, la modificările ce survin în configurarea reţelei de transport şi a graficelor de circulaţie a mijloacelor de transport în comun. „Nu în ultimul, ne propunem să promovăm serviciile oferite de societatea noastră, cel mai important fiind cel de transport public de călători. Demn de menţionat este faptul că redeschiderea paginii oficiale de Facebook aRATBV S.A. este una dintre măsurile propuse de Consiliul de Administraţie al societăţii, prin «Planul de Administrare», document aprobat de Adunarea Generală a Acţionarilor şi care proiectează o politică nouă a societăţii inclusiv în domeniul comunicării”, se arată în comunicatul RATBV SA.

De notat este și regulamentul impus pe pagina proprie de Facebook celor care vor s-o viziteze și să posteze ori să comenteze.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button