Expres

BRAȘOV. Protest solitar în fața Primăriei

  • buget_5.jpg
 

A fost protest luni în fața Primăriei Brașov. Unul solitar și tăcut. O brașoveancă, Ioana Hortensia Vlase, este cea care a decis să-și exprime astfel revolta față de faptul că în proiectul de buget pe 2021 al municipiului nu se mai regăsește și finanțarea unui monument al eroilor Revoluţiei din Decembrie 1989 la Braşov.
Anul acesta, în conformitate cu propunerea de proiect de buget (foto 2), la Capitolul „Reabilitări şi construcţii monumente” sunt alocate 1,4 milioane de lei pentru: documentaţii tehnice pentru curtea Johannes Honterus, Troiţele Braşovului şi Monumentele comemorative al lui L.C. Babeş şi al Eroilor Braşoveni 1987.
Ioana Vlase, pe sora eroului Nicuşor Vlase, spune că anul trecut Primăria decisese să aloce o sumă de 500.000 de lei pentru realizarea acestui monument printr-un proiect multianual.

 „Aveţi o datorie morală faţă de eroii martiri. Sperăm ca acest deziderat să fie votat în cadrul şedinţei de buget pentru anul în curs, care va avea loc în data de 22 aprilie. Lipsa de implicare a autorităţilor locale întinează memoria eroilor care şi-au sacrificat viaţa pe altarul libertăţii în Decembrie 1989”, este mesajul pe care braşoveanca l-a scris pe placarda cu care a protestat.

Ea ne-a declarat că va reveni astăzi în fața Primăriei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button