Expres

BRAȘOV. Promo Rally deschide anul în Bartolomeu

 

Promo Rally debutează în 2019 cu etapa a cincea din sezon, competiţia pentru amatori revenind pe clasicul traseu braşovean din cartierul Bartolomeu, duminică 20 ianuarie. 70 de înscrişi se vor putea duela pentru premiile puse în joc, în cele 4 clase şi 6 grupe, la start fiind acceptate atât maşini neînmatriculate, cât şi piloţi licenţiaţi minori. Etapa din cartierul braşovean Bartolomeu va avea două manşe de concurs şi una de antrenament. Ambasadorii etapei braşovene vor fi Paul Ţurcanu, pilot de raliuri şi de viteză în coastă legitimat al clubului Auto Blic şi administrator al unei companii brașovene partenere, şi de pilotul SDS Rally Team, Vlad Teodor, cel care aleargă cu un spectaculos BMW 328i în campionatele naţionale de raliuri şi viteză în coastă. Ambii piloţi vor fi la start cu automobilele de concurs şi vor evolua demonstrativ. Etapa alergată în jurul fostului Stadion Municipal este penultima din sezonul 2018-2019, care programează un total de şase întreceri. 

Marea majoritate a concurenților aleargă cu mașini pe care le folosesc zilnic și fără să aibă vreun fel de modificări, iar deseori, grație configurației tehnice a traseului, mașini cu puteri modeste și fără modificări ajung să ocupe locuri fruntașe în clasament, întrecerea fiind astfel în primul rând concentrată asupra calităților șoferului, spun organizatorii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button