Expres

BRAȘOV. Primarul Coliban, ÎMPOTRIVA P&P! „S-a încălcat flagrant contractul încheiat”

 

Primarul Brașovului, Allen Coliban, a prezentat o notificare (foto) emisă de firma P&P, cea care a concesionat locurile publice de parcare din municipiu la finele mandatului lui George Scripcaru, care, în opinia sa, „încalcă flagrant contractul încheiat”.

În prezenta notificare apare antetul Primăriei, Coliban declarând, în ultimul episod al „Jurnalului primarului”, că P&P nu are dreptul să facă așa ceva. Apoi, el a specificat că adresa de e-mail și numărul de telefon inserate nu sunt ale Primăriei, ci ale societății menționate.

În sesizarea primită de la un cetățean, se specifică faptul că P&P a notificat plata parcării autoturismului pe timpul nopții. Or, așa cum a relatat Allen Coliban, în Consiliul Local s-a decis eliminarea tarifării 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Astfel, în intervalul orar 20.00 – 8.00 și în week-end-uri nu se plătește parcarea.

Primarul i-a rugat pe cetățenii Brașovului care mai au astfel de notificări ce nu respectă regulamentul privind parcările să le trimită la Primărie. Potrivit edilului, P&P a fost înștiințată de această situație, iar avocații Primăriei iau în calcul și prezentarea în instanță, dacă asemenea practici vor continua.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button