Expres

BRAȘOV. Portofel pierdut în Tractorul, recuperat datorită polițiștilor locali

 

Un tânăr din Zărnești care își pierduse portofelul cu acte și cu bani, ieri, în cartierul Tractorul din municipiul Brașov, și-a recuperat bunurile datorită polițiștilor locali.

Zărneșteanul și-a putut ridica portofelul cu bunuri de la Biroul 3 al Poliției Locale.

„G.N.S. a declarat în momentul semnării procesului verbal de predare-primire că își luase gândul de la bani și de la actele pe care le avea în portofel. Cetățeanul deja începuse să se intereseze care sunt formalitățile și care sunt sumele pe care trebuie să le plătească pentru a putea intra în posesia unor documente de identitate noi”, ne-a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Brașov, Anca Lăutaru.

În portofelul găsit în cartierul Tractorul erau 190 de lei, 50 de euro, o carte de identitate, carnetul de conducere, dar și copii ale unor documente. Tânărul a ținut să mulțumească Poliției Locale Brașov că l-au ajutat să-și recupereze lucrurile pierdute.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button