Expres

BRAȘOV. Polițiștii n-au scăpat nici astăzi din vedere spălătoriile de tip self service

  • politie oxy 3_277400.jpg
  • politie oxy 2_277401.jpg
 

Polițiștii au desfășurat și astăzi acțiuni de supraveghere a traficului rutier în apropierea unora dintre spălătoriile Oxy (de tip self service) din municipiul Brașov, pentru a-i împiedica pe șoferi să aștepte la coadă pe carosabil. 

Echipajul de poliție din prima fotografie era prezent, în jurul orelor 15.00, la spălătoria de pe Calea București. „La Oxy de pe Calea București, în față la Selgros. Nu lasă mașinile să stea în sensul giratoriu. 15:04”, a precizat brașoveanul care a postat imaginea pe grupul Info Trafic jud. Brașov.

După cum se observă în celelalte două imagini, atunci când spălătoriile nu sunt supravegheate de polițiști, cozile de autovehicule se întind chiar și pe zeci de metri, pe prima bandă de circulație, spre nemulțumirea celorlalți conducători auto. 

În ultimele săptămâni, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni de control/supraveghere a traficului în zona spălătoriilor auto de acest tip. 

CITIȚI ȘI:

Articole asemănătoare

BRAȘOV. Poliția, prezentă și astăzi la spălătoriile de tip self service

 Update. BRAȘOV. Controalele continuă și după lăsarea întunericului (FOTO)

BRAȘOV. „Surpriză”, astăzi, pentru cei care au vrut să-și spele mașinile la Oxy


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button