Expres

BRAȘOV. Pentru bebeluşii care ajung la spital

  • aparat-spital-copii.png

Organizaţia Salvaţi Copiii România anunță că a finalizat încă un proiect important, prin intermediul căruia şase spitale şi secţii de pediatrie din România au fost dotate suplimentar cu echipamente de ultimă generaţie, suma investită fiind de 300.000 euro. Pe lista unităţilor beneficiare este şi Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Braşov, care a primit: incubator, masă radiantă, încălzitor pentru pacient.

Sistemul medical din România a fost vulnerabilizat în ultimii ani şi e nevoie de un efort major, pentru a putea garanta copiilor un tratament medical cât mai adecvat. Salvaţi Copiii România şi-a intensificat programul de combatere a mortalităţii infantile, adăugându-i componenta de pediatrie. Este nevoie de mecanisme sociale şi de solidaritate, pentru a întări capacitatea sistemului medical românesc”, a precizat Gabriela Alexandrescu, preşedinte executiv Salvaţi Copiii.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button