Expres

BRAȘOV. OPC, înainte și după tragedia din Clubul „Colectiv”

 

În bilanțul pe anul 2015 a Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Brașov se amintește și de tragedia din 30 octombrie 2015, în care au murit peste 60 de tineri, în urma unui incendiu izbucnit la un concert rock din Clubul Colectiv București. 

„Un moment sensibil în anul 2015 l-au marcat evenimentele nefericite din Clubul Colectiv din București. Anterior acestui tragic eveniment, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Brașov efectuase un număr mare de verificări în cluburi, baruri, restaurante și luase măsuri drastice împotriva celor care nu respectau intocmai legislația în vigoare. A aplicat amenzi de peste 8.000 de lei și a dispus suspendarea temporara a activității câtorva cluburi“, se arată în raportul CJPC Brașov pentru anul trecut.

După tragedie, se mai menționează, „ne-am aplecat mai mult atenția spre acest domeniu, inițiind o serie de întâlniri de consiliere, informare și intrare în legalitate a cluburilor și locațiilor de gen, intenționând ca proiecte pentru 2016 inițierea unor controale comune cu reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și ai Jandarmeriei”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button