Expres

BRAȘOV. Noi semne de oprire interzisă, în oraș!

 

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Brașov a avizat, astăzi, unele dintre recomandările făcute de Poliția Municipiului Brașov și de Poliția Locală în ceea ce privește traficul din oraș.

„Având în vedere că un sens al str. Ionescu Crum a fost transformat în parcare, ceea ce creează foarte multe probleme de trafic, a fost avizată solicitarea de montare a indicatoarelor rutiere cu semnificatia «Oprirea interzisă». Este vorba de tronsonul de stradă care se află în domeniul public, respectiv cel din față de la Brașov Business Park. După montarea acestor semne de circulație, toți cei care vor parca pe carosabil, vor fi amendați”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

De asemenea, a fost avizată și solicitarea de montare a acelorași semne cu oprirea interzisă în zona Parchetului, de pe Bulevardul Gării.
Alte recomandări vor fi analizate și pe teren, conform sursei citate.

În cazul mai multor intersecții din oraș, între artere principale și artere secundare, vor fi instalate oglinzi pentru a le permite șoferilor care ies de pe cele secundare să se asigure. În aceste zone vor fi luate și măsuri care să blocheze parcarea mașinilor pe carosabil sau pe trotuare (încât să se asigure vizibilitatea). Este vorba de intersecția Carpaților cu Alexandru cel Bun; b-dul Muncii, accesul auto de vis-a-vis de Penny Market; ieșirile spre str. Lungă din str. Școlii, str. Morii, str. Câmpului.

CITIȚI ȘI:

Articole asemănătoare

BRAȘOV. Modificări în trafic pe str. M. Weiss și posibil pe str. George Barițiu

BRAȘOV. Scuar pe DN 73, ca pe alte artere din oraș


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button