Expres

BRAȘOV. Masha și Ursul îi așteaptă pe copii

 

Masha şi Ursula au venit pentru prima oară la Braşov! Până în 4 noiembrie cei mici vor avea ocazia să se întâlnească cu fetiţa zglobie Masha şi cu prietenul ei, Ursul , faimoasele personaje din desenul animat Masha şi Ursul, la Eliana Mall. Intrarea în expoziţie este liberă şi durează aproximativ 45 minute şi începe la fiecare oră fixă a programului (începând cu ora 10.00, 11.00, 12.00 … ultima intrare se va face începand cu ora 19.00). La fiecare expoziţie, pot participa maxim 25 de copii. Întreaga zonă este amenajată ca un loc de joacă, iar părinții îi pot supraveghea din afara zonei pe cei mici. Expoziţia este recomandată copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 8 ani.

În cadrul întâlnirii, copiii se vor bucura de multe activităţi pline de culoare ale eroilor preferaţi: vor putea sări pe trambulina floarea-soarelui din grădina Ursului; fetiţele vor putea proba rochiţele din dulapul Mashei; la Copacul distractiv vor învăţa să deosebească fructele printr-un joc captivant; vor urmări filme interesante cu Masha şi Ursul; se vor fotografia cu aceştia şi vor se vor bucura de multe alte surprize.
Pentru acces grupuri mari (clase de la gradiniță sau școală) programul poate suferi modificări și doar în cazul acestora se pot face programări.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button