Expres

BRAŞOV. Marţi 13… „Preveniţi ghinionul! Fiţi informaţi!”

 

Dat fiind faptul că luna aceasta data de 13 (număr care, potrivit superstiţiilor, ar aduce ghinion) s-a nimerit într-o zi de marţi (în care ar fi oricum trei ceasuri rele, conform aceloraşi superstiţii), pompierii braşoveni vor desfăşura mai multe activităţi de informare a cetăţenilor cu privire la modul în care trebuie să se comporte în situaţii de risc.

„Acestea (n.r. activităţile) urmăresc conştientizarea cetăţenilor asupra pericolelor la care se pot expune în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice tipurilor de situaţii de urgenţă”, a precizat plt. maj. Luiza Dănilă, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Pompierii au programat activităţi informativ-educative în şcoli şi grădiniţe, dar vor fi prezenţi, cu puncte de informare, şi în pieţele „Steagu” (de la orele 12.00) şi „Dacia” (orele 13.00).

Update: Reprezentanta ISU Braşov a anunţat că, din cauza vremii, activităţile din pieţe vor fi înlocuite cu activităţi în magazine de bricolaj.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare