Expres

BRAȘOV. Manifestație pentru ucraineni

  • radu-hossu.jpg

Activistul civic brașovean Radu Hossu (foto) a lansat pe Facebook un apel la solidaritate cu poporul ucrainean, solidaritate care să fie manifestată în stradă. Inițiativa îi aparține și este asumată în nume propriu.

„Suntem alături de poporul ucrainean. Alături de familiile de acolo. Susținem moralul trupelor ucrainene să lupte împotriva invadatorilor ruși!
Presiunea internațională venită din partea fiecărui cetățean poate conta. Fiecare dintre noi contează în lumea asta interconectată. Lumea e alături de Ucraina și poporul său!
Brașovenii sunt alături de cetățenii ucraineni: sâmbătă, ora 18:00 în față la Prefectură”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sâmbătă. Ora 18.00. Prefectura Brașov. Dati going si invitați-vă prietenii! Dacă aveți steaguri ucrainene mai bine. Dacă nu, cu mintea si sufletul alături de poporul ucrainean!”, a mai scris Radu Hossu.

Citiți și:

BRAȘOV. Allen Coliban: „Este vorba despre umanitate, demnitate, democrație” (VIDEO)

BRAȘOV. Solidaritate cu Ucraina

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button