Expres

BRAȘOV. Mămico, poate vrei să ai și tu propria afacere!

 

Brașovul găzduiește mâine seară un nou eveniment marca Happy Moms, dedicat mamelor care sunt antreprenor sau își doresc să profite de oportunități business.  

„Prin Business MoM Club ne propunem să creăm o comunitate de femei care vor să afle mai multe despre antreprenoriat și să împărtășească din cunoștințele și experiența lor. Fie că sunt femei antreprenor care au deja o afacere, fie că își doresc să-și deschidă una sau doar vor să învețe mai multe despre antreprenoriat, aici este locul potrivit. Acest proiect ofera posibilitatea de a fi promovate produsele, serviciile si se deschid totodată oportunități ca afacerile să fie dezvoltate frumos, împreună”, spun organizatoarele de la As. Happy Moms.

Întâlnirile de networking și socializare se derulează lunar, la care sunt invitați, de regulă, câte un specialist și o mamă cu afacere, ce pot prezenta informații utile și practice.

La ediția de mâine seară vor vorbi Mihaela Mathe, public speaking trainer, cu peste 300 de ore de practică la activ, și Gabriela Crăciun, membră a Business MoM Club, cae va vorbi despre… transformare, forță și schimbare.

Detalii se pot găsi pe site-ul asociației. 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button