Expres

Braşov. Începe Street FOOD Festival! De azi până duminică brașovenii sunt așteptați sub Tâmpa să ia parte la o călătorie culinară în jurul lumii

  • streetfoodfestival2.jpg
  • streetfoodfestival3.jpg
 

Motive de bucurie pentru toată lumea! Vino sub Tâmpa și timp de 4 zile ia parte la o călătorie culinară, dar și culturală în jurul lumii. Gurmanzii vor avea de făcut alegeri grele pentru că sunt peste 50 de truck-uri cu fel de fel de preparate gustoase care așteaptă să fie descoperite la această ediție, de la fructe de mare, până la burgeri și clătite.

Ediția de anul acesta este una specială pentru că întreaga zona de festival este gândită ca fiind un punct de intersecție culturală și culinară. Decorurile și modul în care au fost gândite zonele special amenajate vor întregi atmosfera de festival și de bună dispoziție. Timp de patru zile, participanții se vor simți ca în Mexic, America sau Asia, cu mâncarea și vibe-ul de acolo, doar că fără pașaport. La mâncare, ne place să spunem că prea multe cuvinte sunt de prisos pentru că participanții vor putea încerca preparate care de care mai interesante și mai apetisante.

Muzica bună va fi prezentă și ea, iar de joi pe scena de la Street FOOD Festival vor urca trupe precum: Next Ex, Jurjak, Lucia, The Mono Jacks, Gramofone și Robin and the Backstabbers, dar și mulți alți dj-i cunoscuți. Mai multe nu îți spunem acum, te lăsăm pe tine să experimentezi și să savurezi pentru că te așteptă o ediție plină de viață, culoare, muzică și momente pe care să le ții minte. Pentru ediția de anul acesta brașovenii îl vor întâlnii și pe One Man Band care ne va surprinde cu spectacolele lui stradale și improvizațiile de moment, de la muzică până la jocuri de rol.

Street FOOD Festival este un concept de festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca şi ulterior a fost dezvoltat în alte 11 oraşe. An de an festivalul a atras tot mai mulți „pofticioși” și participanți, iar în anul 2018 festivalul a fost vizitat de peste 800.000 de persoane care au avut ocazia să încerce rețete ingenioase și să participe la activităţi recreative. Revoluţia street food a avut un impact însemnat şi la nivel de comunitate prin conştientizarea nevoii de a-I ajuta pe cei defavorizaţi sau prin combaterea fenomenului de risipă alimentară.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare