Expres

BRAȘOV. În ce fază se află proiectul privind blocul ANL de pe Bulevardul Gării

 
Proiectul care vizează construirea unui bloc ANL pe Bulevardul Gării cu strada Hărmanului din Brașov se află în faza de obţinere a avizelor, pentru autorizaţia de construire, potrivit primarului George Scripcaru. Din discuţiile purtate de edil cu directorul ANL George Ciprian Stan, agenţia a identificat constructor pentru edificarea blocului. 
„Agenția Națională pentru Locuințe este în curs de obținere a avizelor și acordurilor solicitate pentru certificatul de urbanism, urmând ca, în cel mai scurt timp, ANL să solicite eliberarea autorizației de construire. Pe măsura obținerii avizelor, viitorii beneficiari ai locuințelor din amplasamentul Brașov, care au încheiat contract de mandat cu Agenția, vor fi contactați de către reprezentanții ANL în vederea obținerii ofertei ferme de creditare de la instituția financiar bancară ce a emis, anterior, certificatul de solvabilitate”, se menţionează şi într-un anunţ publicat pe site-ul ANL, pe data de 11 aprilie a.c..
Potrivit proiectului, blocul va fi construit la intersecţia Bulevardului Gării cu strada Hărmanului şi va avea două scări. Regimul de înălţime este 2S+P+8E+M. „Blocul va avea două niveluri la subsol şi două scări cu acces separat şi circulaţii verticale şi orizontale separate, adăpost antiaerian la subsol, centrale termice de apartament şi câte două lifturi pentru fiecare scară, care coboară până la primul nivel de subsol. Toate locuinţele vor fi decomandate”, potrivit descrierii făcute de ANL.
În prima scară vor fi 12 locuinţe cu câte o cameră, 23 cu două camere şi 3 cu trei camere, iar în a doua scară vor fi 15 locuinţe cu câte o cameră, 17 cu două camere şi 6 cu trei camere. Locuinţele vor fi realizate în termen de 18 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button